Julekurve

I samarbejde med Børne- og Familierådgivningen tilbydes et antal julepakker med mad og godter til juleaften. Det er fortrinsvis til børnefamilier med dårlige økonomiske forhold.
Tiden op til jul kan for mange mennesker være forbundet med bekymringer for, hvordan de skal få økonomien til at hænge sammen.

Derfor har Børne- og Familierådgivningen sammen med LIONS klubberne og RØDE KORS i Thisted Kommune, Menighedsplejen ved Thisted Kirke, Sydthy Y's Mens Club, Nordthy Y’s Men’s Club, Frimurerlogen ST. THØGER, Hillerslev-Kåstrup Menighedspleje, Vesløs-Øsløs-Aarup og Tømmerby-Lild menighedsråd samt Gestus Nord valgt at tilbyde julekurve til særligt udsatte familier med små børn og med økonomiske behov.

Ansøgningsskemaet kan du enten hente, udfylde og aflevere i Borgerservice, printe ved at klikke her, udfylde og så aflevere det i Borgerservice, eller du kan udfylde det digitalt ved at klikke på linket her.

Ansøgningsfristen er mandag den 30. november 2022 kl. 10.00.

Hvis du bliver tildelt en julekurv, bliver du kort før jul ringet op fra den velgørende forening for nærmere aftale om levering af julekurv.

Får du afslag, sendes det til din digitale postkasse.