Dagcentrets tilbud

Klub eftermiddag og arrangementer for beboere og pensionister i området:

Klub: Hver tirsdag er der klub på Sct. Thøgersgaard med fokus på mestring af hverdagslivet og social samvær. Aktivitets tilbud i form af kreative udfoldelser såsom bolsje kogning, smykkefremstilling, årstidens blomster, spil, motion m.m. og engagementer i form af sang og musik, foredrag m.m.
Til disse arrangementer kan der købes kaffe. Sct. Thøgersgaard kan være behjælpelig med transport, mod et mindre beløb, der kan rekvireres på thogersdag@thisted.dk.

Faste aktiviteter:
Sjov og motion tirsdag eftermiddag, der også kan foregå siddende.
Gudstjeneste den sidste tirsdag i måneden

Fester og arrangementer.
Vi er meget glade og stolte af husets traditioner, som følger årets gang:
Fastelavnsfest – Påskefrokost - Sommerudflugt - Grill fest - Høstfest – Lucia – Julestue og Julefrokost, som holdes i fællesskab i dagcenteret. 
Pårørendefest afholdes i de enkelte bo- enheder i foråret.

Aktivitetsprogrammet samt priser kan ses:
- i Vestervig Agger Kirkeblad
- Infotavlen ved indgangen til Sct. Thøgersgaard.
- i Sct. Thøgersgaard's husavis, der udkommer den 1. i måneden. Kan rekvireres på mail thogersdag@thisted.dk.

De 4 dage hvor dagcenteret er åben for borgere med demens fra nærområdet, er beboere på Sct. Thøgersgaard også velkomne. Denne relation og nærvær er til glæde for alle parter.

-/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/forskelligt 2008 018.jpg     -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/dsc00446-2.jpg

-/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/forskelligt 2008 033.jpg  -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/forskelligt 2008 045.jpg