Om hjemmesiden

Her kan du læse om, hvordan www.thisted.dk er bygget op, hvilke standarder siden overholder og hvordan indholdet bliver tilrettelagt. Du kan også læse vores privatlivspolitik.

Formål


Formålet med Thisted Kommunes hjemmeside er, at:
  • give borgeren let adgang til lige præcis den information borgeren har brug for
  • gøre det nemt for borgeren at betjene sig selv
  • fortælle de gode historier om kommunen
  • give mulighed for at kommunen kan fortælle om sig selv

Hjemmesiden er desuden lavet i et design, der gør at den tilpasser sig størrelsen på din skærm (responsivt layout).

Topbillede

Det øverste billede på thisted.dk bruger vi til at vise områder, vi er stolte af - primært inden for emnerne naturen, klima og miljø og bæredygtig energi. Topbilledet skifter vi ud én gang i måneden.

Målgrupper


Målgrupperne er borgerne, politikere, erhvervsdrivende og arbejdssøgende.

På forsiden finder også du en selvbetjeningsboks, hvor der er nem adgang til de mest brugte selvbetjeningsløsninger på borger.dk. Vi har valgt at benytte borger.dk som platform for de fleste af vores selvbetjeninger, fordi borger.dk tilbyder et ensartet og gennemskueligt layout, samtidigt med, at der på borger.dk bliver samlet mange informationer og selvbetjeninger på tværs af den offentlige sektor.

Redaktion

Hjemmesiden redigeres decentralt af kommunens fagmedarbejdere. Det betyder, at det er den enkelte forvaltning eller det enkelte kontor, der har ansvaret for indholdet af siderne. Dette sikrer, at informationerne på hjemmesiden er fagligt rigtige og bliver opdateret, når der er nyt på området. På siderne kan du se, hvilken afdeling der har det redaktionelle ansvar.

Der kommer løbende flere informationer på hjemmesiden og hjemmesiden vil løbende blive udviklet med nye funktioner og muligheder. Den overordnede koordinering af hjemmesiden varetages af Ledelsessekretariatet. Har du kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden kan du kontakte kommunikationsteamet på kommunikation@thisted.dk .

Opdatering

Hjemmesiden opdateres dagligt. Det er vores mål, at de informationer du finder på hjemmesiden er opdaterede og korrekte. På hver side med information fremgår det derfor, hvornår siden sidst er opdateret.  

Fejl


Der kan naturligvis forekomme fejl. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du finder fejl, døde links eller andet på kommunikation@thisted.dk 

PDF-filer

En række af de dokumenter du finder på hjemmesiden er PDF-filer. For at kunne læse PDF-filer skal du have Adobe Reader installeret på din pc. Adobe Reader kan hentes gratis hos Adobe.

Tilgængelighed for handicappede


I "værktøjsboksen" til højre på forsiden af hjemmesiden, kan du trykke på "forstør tekst". Samme sted er der et link til www.adgangforalle.dk, hvor man kan få læst teksten højt. Hjemmesiden overholder de internationale standarder (WCAG) for tilgængelighed. Desuden tilstræber vi, at alle vores PDF filer i løbet af 2012 kommer til at overholde PDF-standarden PDF/A-1 der er en anbefalet standard for tilgængelige PDF-filer.

Ophavsret

Med mindre andet er angivet må billeder, grafik og illustrationer fra hjemmesiden ikke bruges uden forudgående aftale. Det er tilladt at citere og gengive indhold fra hjemmesiden, når det sker på en loyal måde og med tydelig kildeangivelse.

CMS-system

Hjemmesiden er opbygget i det CMS-system (content-management system=indholds-styringssystem), der hedder Sitecore.

Kontaktinfo

Center for Digitalisering og Borgerservice

Borgerservice:
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17

IT og Digitalisering
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 20 00
IT@thisted.dk

Send sikker post

Åbningstider:


Borgerservice Mandag 
 - onsdag
 10.00 - 14.30
Torsdag  10.00 - 17.00
Fredag  10.00 - 12.00
 
IT og Digitalisering
 
Mandag - onsdag   08.00 - 15.00
Torsdag   08.00 - 17.00
Fredag  08.00 - 14.00