Velkommen til Thy

Overvejer du at flytte til Thisted Kommune ? Så følg din mavefornemmelse, og spring ud i det.

Livet som eliteidrætsudøver i Thy

At vælge Thy og samtidig vælge at dyrke sin sport på eliteplan er noget af det, som to af Mors Thy Håndbolds spillere har valgt at kombinere. Det kan du høre mere om i videoerne herunder.

Job og netværk

I Thisted Kommune tilbyder vi at hjælpe dig med at finde job, enten til dig selv eller til en ægtefælle/partner. Det gør vi bl.a. gennem Jobcenter Thisted, men også gennem tiltagene CV rundsending og partner-job. Du kan også se alle de ledige stillinger i området på Jobindex, Jobnet eller Jobsearch.

Kultur, fritid og oplevelser

I Thy har vi et rigt og varieret kulturliv. Lige fra små foreninger i lokalsamfundet, til store events som Thy Rock og Alive Festival, der høster international anerkendelse for deres hyggelige atmosfære.

På hjemmesiden www.thy360.dk kan du få et overblik over rigtigt mange aktiviteter i området, og på www.thistedfritid.dk finder du en oversigt over foreninger. Handelsstandsforeninger i både Thisted og Hurup byder på mange aktiviterer i bylivet, og i Hanstholm danner Hanstholm Centret ligeledes rammerne for et pulserende butikker og handelsliv.

Boliger og boliggrunde

Med attraktive omgivelser, gode boliger og byggegrunde, samt masser af nærmiljø, hvad enten vi taler by eller land, så er rammen skabt for et godt hverdagsliv for borgerne i Thisted Kommune. Få overblikket over dine muligheder herunder.

Kommunale byggegrunde til salg

Byggetilladelser

Ejendomsmæglere i Thisted

Almene boliger

Børn, unge og familier

Vi siger velkommen til dig, som er ny børnefamilie i vores kommune. Her bliver du blandt andet tilbudt pasningsgaranti for dine børn. Thisted Kommune er et godt sted at starte eller fortsætte din familie, fordi vi giver børnene de bedste betingelser: frisk luft, skøn natur, gode skoler og dagtilbud og ikke mindst en bevidsthed om, at den rene energi i kommunen stammer fra vindmøller, biologiske brændsler og havstrømme. 

Herunder kan du læse mere om de forskellige dagtilbud i kommunen. Du kan også se oversigten over skolerne samt finde information om SFO og juniorklub.

Oversigt over dagtilbud, skoler og ungdomstilbud

Dagpleje Vuggestuer Børnehaver
Integrerede institutioner Folkeskoler SFO
Juniorklub
Ungdomskolen Ungerådet

Ungdomsskolen Gymnasiale uddannelser


 

Praktisk info når du flytter

Når du skal flytte, kan du klare det hele online. På siden "Når du skal flytte"  har vi samlet alle de praktiske genveje så du kan melde din flytning, skifte adresse og få sendt post det rigtige sted hen.